Hesabınızı silmek, hesabınızı ve ilgili verileri kalıcı olarak ortadan kaldırır. Bu işlem geri alınamaz. Yalnızca bir, birkaç veya tüm önceki taramalarınızı silmek istiyorsanız, hesabınızı silmeden bunu yapabilirsiniz. Taramaları silme konusunda yardım için “Taramalarınızı nasıl silebilirsiniz? ” başlıklı makaleye bakın.
Hesabınızı silin
- Giriş yapın ve sağ üst köşedeki hesap adınızın yazılı olduğu simgenin üzerine fareyi getirip “Hesap ayarları” seçeneğini seçerek hesap ayarlarınızı açın.
- “Danger Zone” bölümünün altındaki hesabınızı silme seçeneğini seçin.
- "Kodu Al" seçeneğine tıklayarak, mevcut e-posta adresinize gönderilecek 6 haneli doğrulama kodunu alın. Doğrulama kodunu girin ve hesabınızı kalıcı olarak silmek istediğinizi onaylamak için aşağıdaki metin kutusuna DELETE yazın.
- "Hesabı Kalıcı Olarak Sil" seçeneğine basın. Hesabınız ve ilgili tüm veriler silinecek ve geri alınamaz hale gelecektir.

Hesabınızı silin